Закупівля м’яса на 2022 рік

05.01.2022р. уповноваженою особою Закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Червона шапочка» Калуської міської ради в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» на вебпорталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення про проведення відкритих торгів щодо закупівлі «М’ясо (М’ясо яловичини; Куряче філе; Свинина)» – ID: UA-2022-01-05-002007-c за процедурою відкриті торги.

 

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020р. N1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі «М’ясо (М’ясо яловичини; Куряче філе; Свинина )» – ID: UA-2022-01-05-002007-c, Уповноважена особа Закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Червона шапочка» Калуської міської ради повідомляє:

 

  1. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 1. Найменування товару – М’ясо яловичини

Кількість товарів – 220 кг.

 Вимоги щодо якості: Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 4426:2005 «М’ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови», ДСТУ 6030:2008 «М’ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції.

 М’ясо яловичини повинне бути:

– вищого ґатунку або першої категорії або першого сорту;

– охолоджене;

– з задньої або спинної або грудної частини;

– без кістки;

– свіжим та якісним (за органолептичними, хімічними, мікроскопічними та гістологічними показниками; без ослизнювання та стороннього запаху).

Товар повинен постачатися напівфабрикатами, великими кусками.

 

  1. Найменування товару – Куряче філе

Кількість товарів – 1830 кг.

 Вимоги щодо якості: Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні умови», Наказу міністерства охорони здоров’я України № 694 від 06.08.2013 р. «Про затвердження Гігієнічних вимог до м`яса птиці та окремих показників його якості», діючим ГОСТ, ГСТУ, ДСТУ або ТУ У, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції.

 

Куряче філе повинне бути:

– охолодженим;

– без кістки (може включати хрящ (м’який кінчик грудини) до 2 % ваги);

– без шкіри;

– свіжим та якісним (чистим, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові; без стороннього запаху; без видимих плям крові, за винятком дрібних та незначних; без серйозних ударів).

  1. Найменування товару – Свинина

Кількість товару- 310 кг.

Вимоги щодо якості: Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови», ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови», діючим ГОСТ, ГСТУ, ДСТУ або ТУ У, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції.

 

М’ясо свинини повинне бути:

– охолоджене;

– без кістки;

– великими шматками, з відповідної частини напівтуші (лопатка, корейка, тазостегнова  частина);

– свіжим та якісним (мати характерний м’ясний запах, колір – від світло-рожевого до червоного; без ослизнювання та стороннього запаху; без залишків внутрішніх органів, шкіри, щетини, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, забруднень, синців, побитостей).

 

  1. Загальні вимоги

Умови поставки: партіями, за заявками Замовника, протягом 2022 року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту одержання Учасником письмової/усної заявки Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково.

Товар повинен бути свіжим та якісним, не повинен містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо.

Залишки терміну зберігання отриманих продуктів повинні бути не менше 50% до загального терміну зберігання.

Товар повинен бути фасований у тару із матеріалів, дозволених до застосовування центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я для контакту з харчовими продуктами.

Замовник має право при поставці кожної окремої партії м’яса вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних показників м’яса та їх відповідності вимогам замовника за рахунок Учасника. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення відбору та доставки проб м’яса до лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження м’яса щодо якісних показників. Учасник повинен скласти та надати відповідний гарантійний лист в складі тендерної пропозиції.

Транспортний засіб для перевезення товару повинен бути чистим та проходити санітарну обробку з використанням засобів чищення та/або дезінфекції. Водії та особи супроводжуючі товар повинні мати санітарну книжку з результатами медичного огляду та санітарний одяг..

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Відповідно до затвердженого кошторису закладу на 2022 рік на КЕКВ 2230 «Продукти харчування» затверджено 1018000,00 грн., згідно розприділення очікувана вартість предмета закупівлі становить 313950,00 грн.
  2. Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі: З метою забезпечення даними продуктами харчування, Уповноважена особа Закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Червона шапочка» Калуської міської ради затвердила тендерну документацію для проведення закупівлі за процедурою відкритих торгів «М’ясо (М’ясо яловичини; Куряче філе; Свинина)» – ID: UA-2022-01-05-002007-c , очікуваною вартістю 313950,00 грн. , а саме:

М’ясо яловичини : 220кг.*190,00 грн. = 41800,00 грн.

Філе куряче : 1830кг.* 125,00 грн. = 228750,00 грн.

Свинина : 310кг.*140,00грн. = 43400,00 грн.

Посилання на відкритті торги в електронній системі публічних закупівель «Prozorro»:

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2022-01-05-002007-c

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

61  −    =  60

Електронна реєстрація дітей в ЗДО
НАША АДРЕСА

м. Калуш,

вул. Січових Стрільців,31

Івано-Франківської області, 77300

тел. (03472) 6-63-89

Email: shapochka31@i.ua

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ПОГОДА
Погода
Статистика відвідувань:
1 користувачів переглядають сайт
Користувачі: 1 Бот